Annons
AnnonsNIGHTSNACK MED SMILING PRODUKTER


DSC_0527 DSC_0538

 

Här är mitt favoritsnack just nu, big time!! Älskar min nyttiga chokladmousse som jag blandar ihop av lite olika saker varje gång. Men förslagsvis ett äpple eller en handfull jordgubbar (älskar frusna bär, det ger den där kalla isiga konsistensen) med raw kakao, proteinpulver med chokladsmak, lite mjölk eller kvarg och lite vaniljpulver. Jag toppade med Smilings cashew mix som jag fick i bästa The Healthy Box som jag berättade om igår<3

Älskar verkligen produkter som känns bra inifrån och ut, och inte minst som är fairtrade-märkta och där tillverkarna verkligen bryr sig om de som jobbar med deras produkter – från start till mål. Jag blir helt varm i hjärtat.

Såhär skriver Smiling cashew själva på sin hemsidaGenom att välja Smiling bidrar du till att skapa rättvisa villkor och lokala arbetstillfällen i Västafrika. Dessutom kan du scanna QR-koden på påsens baksida och följa med till den by just dina nötter kommer ifrån. Kort och gott schyssta nötter som är bra både för dig och bonden!

Och att den här påsen kändes spännande och nytänkande även smakmässigt gjorde ju inte saken sämre 😉 Kokosen och det rejäla stinget av ingefäran blev en riktigt häftig smak. Testa!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar