Annons
AnnonsNär sötsuget slår till


Bästa söndagstipset! På senaste har jag varit väldigt sötsugen, vilket inte alls är vanligt för att vara mig. Kanske är mörkret som gör en lite trött och att man då behöver snabb energi? I vilket fall fixade jag i ordning ett rejält fruktfat förut idag. 

Det är mitt bästa tips för att kunna fortsätta vara hälsosam även när sötsuget slår till. Gör det lätt att vara hälsosam! Jag skivade upp en maaassa frukt, och ställer in fruktfatet i kylen. Så fort jag vill ha något sött att tugga på, så hugger jag tag i några bitar frukt.

Vips så har du ett fräscht, färgglatt, nyttigt och otroligt näringsrikt snack!

Förresten! Jag har skaffat Snapchat! Ni hittar mig på: FitByAmmie   
   

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar