Annons
Annons/my own personal trainer/


Motivationen för träningen går upp och ned även för mig, så nu hsr jag bestämt mig för att skaffa en egen PT. Trots att jag själv är PT. Men det är alltid bra att ha någon som pressar på och kan ge lite ny pepp. En gång i veckan börjar vi till att börja med.

Så på fredag är det dags för vår första timme ihop! Eller ja, vi har kört en gång tidigare. Och han är stenhård. Fy fan. Kanske kommer jag ångra mig duktigt, haha. Som tur är han en bra vän till mig, och kommer att hjälpa mig igenom det.

Ha en fin dag, Pyss!

  

Bild från vår resa till Fuertaventura 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar