Annons
AnnonsMY LOOK AT THE GALA


Här är min look från CHIC-galan. Kände mig så himla fin. Mycket tack vare mitt fixade hår, tycker ett bra stylat hår gör så himla mycket. Mycket viktigare än maken, tycker jag personligen. 

Åh, så himla trött lördag. Efter att ha arbetat på förmiddagen åkte jag hem och sov tungt i flera timmar haha. 

Jag har förresten ökat på mina ben- och rumppass rätt ordentligt, och har redan fått riktigt bra resultat! Tänkte skriva ett inlägg om hur jag gått till väga nu under helgen, så kika in senare :}

Puss! 

  
   
   

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar