Annons
AnnonsMY COZY SUNDAY


Precis som söndagar brukar vara mest så har jag dragit runt i träningskläder hela dagen, haha. Arbetade i förmiddags, hängde med min kille som jag som vanligt träffar för lite i veckorna på eftermiddagen och nu avslutade jag dagen med ett pass på gymmet med min fina Pernilla. Blev ett blandat pass med fokus på ben och rumpa för min del. Körde även intervaller med repet som man står och ”gör vågor med”. Sådana brukat finnas på de flesta gym :} Haha så vidrig övning! Men blir mer av den, ska arbeta in lite teknik bara.

Har ni tränat något idag eller tog ni vilodag? Har ni gjort något annat kul? Berätta om er helg <3TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar