Annons
AnnonsMorning Pancakes


Hej finisar!

Hur började ni er morgon idag? Eftersom det ösregnar i Stockholm så kände jag för att lyxa till det lite extra. Och då jag också behövde något lite mer rejält, så passade det alldeles utmärkt att göra bananpannkakor till frukost! För att göra dem extra mättande, och proteinboostade, så hade jag i Keso.

Till pannkakorna kan man ju servera precis vad man vill, men eftersom jag älskar bär så blev det såklart bland annat det. Blåbär är PROPPADE med antioxidanter, och med hjälp av frön och nötter får man även nyttiga och livsnödvändiga fetter. En riktig supermåltid helt enkelt!

 

BANANPANNKAKOR MED KESO® COTTAGE CHEESE

1 portion, 20 min

Ingredienser

1 banan

2 ägg

1 krm ekologiskt vaniljpulver

1 dl KESO® Cottage Cheese Naturell 4%

kokosolja

Servering

banan, blåbär, keso

Gör så här

1. Mosa bananen med gaffel i en bunke och blanda med keso. Blanda ner ägg och vaniljpulver.

2. Smält kokosolja i en stekpanna och klicka ut smeten. Grädda pannkakorna på båda sidorna på låg värme. Servera med skivade bananer, färska eller tinade blåbär och keso. Strö gärna över lite kanel, nötter och kokos.

 

Bananpannkaka_FB

 

I samarbete med Arla KESO® cottage cheese

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar