Annons
AnnonsMORNING GLORY


DSC_1047 DSC_1048

 

Min morgon startade med en lugn frukost hemma. Älskar de mornar man hinner med det! Jag åt kvarg som jag blandade i lite proteinpulver, med jordgubbar, flingor, hampafrön och blåbär.

Jag har faktiskt börjat blanda ned lite kokosvatten i mina smoothies eller kvargblandningar. Jag har rätt svårt att dricka det direkt som det är, tycker helt enkelt inte om smaken. Men såhär fungerar det perfekt. Kokosvatten har sjukt många hälsofördelar, därför vill jag försöka få in det i min kost.

Fördelar med kokosvatten:

– Den är helt naturlig och helt fri från tillsatser

– Kan användas som törstsläckare, återställare och energidryck

– Kokosvatten återställer vätskebalansen efter träning.

– Kokosvatten är full av vitaminer och mineraler, och är en stor energi booster.

– Den är mer näringsrik än standardmjölk och innehåller mindre fett och har inget kolesterol.

 

Idag ska jag förbi gymmet för lite konsultationer (boka en gratistimme med mig!) och sen börja packa. Tror inte jag har sagt det, men jag åker till USA på lördag!!

 

This is my breakfast this Thursday morning. It is quark with protein powder, strawberries, cereals, hemp seeds and blueberries. So healthy and fresh!

I’ve actually started to mix coconut water in my smoothies or quark. I don’t really like the taste of it, so for me it’s perfect to mix it with other things. Coconut water is so healthy for you body, totally natural, no unnecessary additives and really moisturizes your body.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar