Annons
AnnonsMonsterförkylning 


Den här lördagen blev inte riktigt som jag tänkt, jag vaknade upp tokförkyld utan någon röst. Så dagens planer fick ställas in, och istället är detta allt jag har orkat med. En prommis med Dixie.

   
 

Jag som aldrig är sjuk, suck! Kanske delvis kan handla om att jag inte stoppat i mig lika mycket grönt och bra mat som vanligt, men dessutom är ju alla hostiga och förkylda. Så nu tvingar jag i mig C-vitamin av alla de slag för att komma på banan. Typ som här under, massa frukt och grönt té. Till detta lilla snack på eftermiddagen åt jag även knäckebröd med smör och skinka, mums! 

I mitt gröna té maxar jag med ingefära och citron (bästa tipset!!). Riktigt husmorsknep som alltid hjälpt mig. Vad tar ni till för knep för att bli frisk fort?
   
    
 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar