Annons
AnnonsMitt födelsedagsfirande!


Kommer leva på energin från mitt födelsedagsfirande SÅ länge. Herregud, vilka stjärnor till vänner jag har! Älskar er alla.

Vi började kvällen med en G R Y M middag på YUC, tack Damon som hade styrt så himla fint. Dit kommer jag garanterat äta fler gånger. Hatar inte tacos direkt.. Hehe.

Sedan en taxi ned till Boquerian, där även Salvan hade gjort iordning härligt firande för mig. Sedan dansade vi på V till stängning.

Tack tack TACK igen mina alldeles fantastiska människor. Tack för att jag får spendera mitt liv med så mycket bra energi. 

Och hörni! Ni som kommer fram och berömmer mig för bloggen! Ni gör mig helt fantastiskt glada!! Blev helt rörd flera gånger igår. Herregud <3

Nu låter jag bilderna tala för sig själv, och redan idag återgår jag faktiskt till den träningstjej jag är 😉 Men först ska jag möta upp Caroline!

  
  

   

 

  
 

  

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar