Annons
AnnonsMitt arbete


Igår så hade jag en otroligt lång arbetsdag. Kl 06.30 var jag på kontoret för en heldag plåtning på location. Jag fick en kommentar (älskar att ni kommenterar<3) med önskemål om att jag ska skriva lite mer om privatliv och t.ex mitt jobb. Mitt arbete tror jag att jag kommer hålla ganska mycket utanför bloggen, men jag kan berätta att jag arbetar som PR- och social media manager i modebranschen som säkert flera av er redan känner till. Det innebär att jag koordinerar och ansvarar för våra plåtningar, val av modell, brand- och lookbooks, sociala medier och presskontakter. Även våra event och ambassadörskap. Jag älskar det, men det innebär långa dagar.

Mitt privatliv kommer ni att få se lagom mycket av 😉 Ni kommer såklart få presenteras för mina vänner. Men min pojkvän och familj kommer jag nog lämna ganska mycket utanför bloggen. De har inte valt själva att bli offentliga personer och att synas på nätet, det är mitt val. Dessutom känner jag min pojkvän tillräckligt bra för att veta att han nog inte vill bli igenkänd av folk på stan, haha!

me bowning

Foto: Pavel Maira

Då arbetsdagen var väldigt lång och intensiv igår, som den alltid är på plåtningsdagar, så blev det rest day för mig igår. Jag var helt slut när vi var klara, och åkte hem och lagade middag och myste hela kvällen. Helt rätt beslut, ibland måste man helt enkelt lyssna på kroppen!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar