Annons
AnnonsMIN LÄGENHET UTE TILL FÖRSÄLJNING


 Hej mina goaste!

Jag lovade ju att visa när min fina lägenhet läggs ut till försäljning. Och idag kom den upp! Och nästa helg är det visning. Min fina pärla, den som får flytta in där uppe bland takåsarna kan känna sig väldigt lycklig. Speciellt om man som jag är design- och stilintresserad.

Här kan ni läsa mer om objektet!
  
   

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar