Annons
AnnonsMin helg


Hej fina!

Hur har er helg varit i kylan? Jag har mest fixat i min nya lägenhet, älskar helger där jag känner att jag får mycket vettigt gjort. Tänk tillbaka några år, då var jag alltid ute minst fredag och lördag, och sov bort dagarna.

Annat är det nu, jag startade dagen med ett spinningpass och sen har jag planerat min lägenhet.

   

En liten selfie igår innan jag drog och fixade naglarna. Såhär fina blev de!

  

Inte superlätt att behålla snygga naglar när man arbetar som PT, så vi får se hur länge det håller 😉

    
   

  

Jag började min dag igår med Fitnessgurus proteinpannkakor. Så enkelt och smidigt, man tar bara en skopa och blandar med en deciliter vatten så får man en portion. Jag åt två 😉

Till det självklart min kopp med svart kaffe, mängder med frukt och NOCCOs senaste tillskott i familjen – sen var min frukost komplett!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar