Annons
AnnonsMIN FÖLSIS


Jag blev verkligen fantastiskt bortskämd av min kärlek igår. Det var faktiskt den bästa födelsedagen i mitt liv. Dock tycker jag allt jag gör med honom för första gången (vi har varit tillsammans med varandra i ett år snart) är de bästa jag varit med om, oavsett om det gäller resor, julafton, midsommar eller födelsedag. Mycket om kvällen vill jag behålla för mig själv, men vi besökte bland annat vår nya lägenhet där presenter låg gömda i vart och vartannat skåp :} Så romantiskt.

Sen blev jag bjuden på middag på restaurang Gotland. Han är ju bara bäst min kille.

(null)

(null)

Jag åt en så otroligt god köttbit. Jag äter inte rött kött så ofta, det blir mest kyckling och fisk, men det händer. Och den här var alldeles magiskt god. Pommes gjorda på sötpotatis var också drömgoda. Ska försöka mig på något liknande hemma!

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar