Annons
AnnonsMIDDAGSTIPS


Hej hjärtan!

Gah, jag känner mig så trött just nu. Sliten liksom, som att jag ligger på minuskonto i sömn (vilket jag säkert gör också). Men det är för mycket kul som händer, jag hinner inte tänka på att jag är trött. 

Jag har en förmåga att ge otroligt mycket av mig själv. Ska fundera på hur jag ska förklara på ett bra sätt.. Jag tror att jag blir ganska trött då jag ”ger bort” enormt mycket energi. Jag älskar att peppa människor, få folk att må bra och bjuda på mig själv. Det här är varför mitt jobb passar mig så fantastiskt bra. 

Men det gör också att mitt ”konto med social energi” kanske tar slut lite fortare än för vissa andra. Sedan behöver jag ha mina stunder då batteriet ska laddas upp. Och då vill jag helst vara ensam, ha ganska tyst omkring mig och inte göra något alls för att sedan gå ut och maxa livet igen. Är ni med på hur jag menar? Någon som kanske känner igen sig?

DSC_0199 

Nog om det. Häromdagen gjorde jag köttfärsbiffar till mig och min kille! Så otroligt gott och nyttigt. Och går att variera hur mycket som helst. 

DSC_0201 

Den här gången hade jag i nötfärs 5%, massa kryddor som basilika och timjan, rivna morötter och oliver. Ha i lite ströbröd för att få det hela att hålla ihop lite bättre. Sen är det bara att steka, eller för lite somrigare känsla – grilla dem.

DSC_0202

Servera med en härlig sallad, kanske sötpotatisklyftor och olika tillbehör. Mums!!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar