Annons
AnnonsMIDDAG MED NOBIS PÅ KÖTTBAREN


Jag var ju inbjuden till middag på Köttbaren i onsdags. Vi fick också klämma på jackmärket Nobis nya jackor.

Så härlig restaurang! Rustikt och rejält liksom, kan tänka mig att det till och med passar än bättre när det är lite mörkare ute. Jag ser fram emot att gå dit med mannen min till hösten!

Dock äter jag ju kött och en rejäl stek väldigt sällan, något kroppen känt av i flera dagar haha.

 

En härlig skagen till förrätt. Det här är bästa Johans, som även var min bordsherre kvällen till ära, tallrik..

    

… för de var nämligen oerhört vänliga att servera mig en sjukt härlig primär pga att jag är lite känslig mot gluten – nämligen sparris. Majjon till var magisk.
 

Sedan var det köttet då. MUMS! Gillar ni kött är den här restaurangen ett måste.

   

  

Sedan var det som sagt dags att spana in jackorna. Det är en av de som startade upp Canada Goose som har grundat Nobis, och snacka om skillnad i kvalitet.  Jag kan ju inte säga annat än att jag blev sjukt sugen på en jacka, nästa vinter kanske kanske ..

Tusen tack Spalt PR och Nobis för en fantastisk kväll!

De två sista bilderna har jag snott från Annica.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar