Annons
AnnonsMåndagspasset


Haha, träningsvärken blir bara värre och värre! Nu sitter jag och trycker i mig questbars och frukt, allt för att orka med min långa arbetsdag. Var på kontoret vid lite i 07 imorse, reflekterar inte längre över hur mycket det är att göra nu inför jul.

Nu ska jag dra iväg på lite fler jobbgrejer. Sen dra till gymmet för ett pass på egen hand. Blir nog rygg. Älskar att träna själv, speciellt på måndagar av någon anledning! Skönt att gå in i sin egen värld och bara mentalt ladda för veckan.

Vi drack årets första glögg igår förresten! Klassisk Blossa glögg, eftersom det var söndag så spetsade vi den inte. Det får bli till helgen 😉 Har ni druckit årets första glögg?

tumblr_n3kiii3a2d1s9x5uco2_500

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar