Annons
AnnonsMÅNDAGSFRUKOST


Hej fina!

Mums säger jag bara, sån otroligt god frukost! Fick bli en smoothie bowl idag igen. Går ju att variera i oändlighet, och superenkel att få fullproppad med vitaminer och bra grejer.

Idag gjorde jag den på kvarg, blåbär och lite steviadroppar. Sedan toppade jag med kiwi, jordgubbar och chiafrön.

Kompletterade med lite mer frukt, en klick keso och en proteinshake på mjölk gjorde jag också.

   
 

Har ni testat dessa bars förresten? Jag fick tag på dem på Fitnessfestivalen, som ni vet så gillar jag verkligen naturliga produkter i så stor utsträckning som det är möjligt. Då är dessa perfekt, och de är ganska små och inte så sjukt mäktiga som vissa nötbaserade bars kan vara. 

Efter att tillslut också lägga till lite tillskott och en kopp grönt té så känner jag mig helt redo att ta den här måndagen med storm.

Xx, Amelie 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar