Annons
AnnonsMåndagsfrukost & morgonjobb!


Hej!

Hur var er helg? Min var jättefin, jag känner mig så glad och harmonisk nu. Kanske, kanske skulle våga säga att det här är den höst jag mått bäst hittills.

Den här morgonen började jag med frukosten nedan, bananpannkakor med kvarg, frukt, té och massvis med topping. Alla frön, mullbär och härligheter är från The Healthy Box. De är alltid en stor del av mina tillpimpade frukostar.

Nu har jag betat av mailen och tagit hand om massa pappersarbete, och nu ska jag iväg och träna en kortis med Anna. Sedan är det en heldag på gymmet som väntar, har knappt paus för lunch. Phew!

Puss och glad måndag på er!

  

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar