Annons
AnnonsMAKE TODAY BEAUTIFUL


Godmorgon måndag!

Hade ni en bra helg? :} Igår var vi på IKEA, vi håller ju på att ordna fint hemma i vår nya lägenhet. Tyvärr fick jag fruktansvärt ont i magen, vet inte hundra varför men kan tänka mig en kombo av fel kost under helgen som min kropp inte riktigt är van vid tillsammans med stress. Men vi kom hem med mycket bra och fina saker. 

Jag kommer skärpa åt kosten from nu ett tag framöver, främst för att jag vet vad min kropp mår bra av och behöver för att utvecklas framåt. Jag kommer sätta ett kostschema, och lite längre fram kommer jag delge er det.

  

Ledsen för helt galet svettig bild, haha! Men har man sprungit så ska man helt enkelt inte fortfarande vara söt 😉 

Efter vi hade kommit hem igår somnade jag, och när jag vaknade kände jag i hela kroppen (och i knoppen)  att jag behövde ta mig ut och röra på mig. Minst en liten stunds rörelse per dag behöver jag för att må bra trots att jag såg gårdagen som vilodag då det inte blev någon styrketräning.

Jag laddade upp med lite nötter, en NOCCO (har ni smakat röda bär? Dröm!) och såklart mina fantastiska träningskläder från Adidas (helt nya!). Sen gav jag mig ut och sprang en halvtimme i mörkret. Nu gäller det att förbereda sig för vårens lopp :} Sen kom jag hem, och sov gott hela natten igenom. Tänk vad fantastisk träningen är för kroppen!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar