Annons
AnnonsMAGO HAIR HOS FORFLEX


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Hej gullisar!

Nu vill jag berätta om den fantastiska behandlingen jag gjorde i helgen. Jag kommer dela upp det i lite olika inlägg, så att det inte ska bli alldeles för mycket för er att läsa 😉 Jag har så mycket bilder att visa er också, grymmaste Angelica var med och förevigade allt. Hon blev också helt kär i den hårförlängning jag fick chans att prova på salong Forflex.

I lördags var jag nämligen och satte i hårextensions med en teknik och ett hår som heter MAGO hair. Alla ni såsom tidigare testat hårförlägningar kommer inte tro att det är sant! Det är bara ett fåtal salonger som tagit in denna metod, då den kräver en rejäl dos kunskap och dessutom utbildning. Salong Forflex på Ringvägen 70 är en av dessa få salonger i Stockholm.

Jag ska berätta mer om salongen sen. Jag har nog aldrig känt mig så välkommen, och framförallt trygg på en salong. Jag brukar inte lita på frisörer, men Anna som tog hand om mig var så enormt duktig! Man märkte att hon arbetat med hår i hur många år som helst, och verkligen vill vårda hårets kvalitet.

För det är ju annars ofta det som ställer till det när det gäller hårextensions, att det sliter så otroligt mycket på ditt eget hår. Men här är det allra bästa med MAGO Hair! Här använder man ingen värme eller farliga kemikalier som skadar ditt egna hår. Tänk bara att bränna på ditt eget hår för att få fast hårslingorna, som med många andra tekniker. Uhhhh, aldrig igen!! Här fäst varje hårslinga med en liten knut i ditt eget hår nära din hårbotten. Så fantastiskt! Och tekniken är så slitstark att den sitter som berget. Att det dessutom knappt känns att du satt in håret efteråt är ännu ett plus. Alla har väl vi som använder hårförlängningar haft sömnlösa nätter pga ont i hårbotten? Och att håret känns tungt och jobbigt? Inte med MAGO hair inte!

Dessutom går behandlingen så snabbt! Jag satt i stolen, härliga frisör-Anna och även min fina Angelica babblade – och helt plötsligt var behandlingen över. Ca 2h tog det, och det är ingenting som ni som har testad andra metoder inom hårförlängning vet..

Jag ska visa fler bilder både från salongen, på slutresultatet samt på vilka proffsprodukter du ska använda för att vårda ditt fina hår. Men allt det kommer i senare inlägg! Xx, Am

Kontakt salong Forflex:
Ringvägen 70
118 61 Stockholm
Telefon: 08-702 22 18
E-Post: info@forflex.com

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar