Annons
AnnonsLUGN YOGA & GRÖNA SMOOTHIES


Kvällen igår var så himla trevlig! Vi var ett gäng tjejer som fick utföra en väldigt lugn form av yoga där vi mest fokade på det mentala och rörlighet. Efter fick de som ville stanna och utföra en nordisk badritual, men jag som skulle upp tidigt smet hem. Dock fick jag med mig de saker som behövs för att göra det hemma, jag ska visa sen! 

Det var jag, Alexandra, Victoria, Johanna, Margaux, Edita och de härliga systrarna Roshana och Sharareh. Tack igen Micael Bindefeld för en magisk kväll!

   
    
  
Efter blev vi serverade himmelska raw food-bollar och gröna smoothies. Kände mig så fylld utav ny energi! Här står Edita och fotar också, haha äkta bloggers..

   
Jag och bästa Roshana! Självklart fick våra smoothies va med på bild 😉

  

  

Jag och Sharareh!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar