Annons
AnnonsLördag


Godmorgon finisar!

Nu sitter jag och lyssnar på julmusik, haha! Det ska börjas i tid 😉 Jag har redan börjat spåna på diverse hemmagjorda julgodis recept, och lussebullar! Jag ska ge mig på ett laga nyttig(are) och glutenfria bullar i år.

Jag har precis ätit upp min frukost som idag bestod av egengjord granola, sojamjölk blandat med mitt favoritprottepulver och massa goda bär och frukter som mango, jordgubbar och melon. Kaffe och ett ägg och början på dagen är gjord!

FullSizeRender (1)

Nu ska jag och min kille snart packa ihop och dra oss mot gymmet. Då min sambo håller gruppträningsklasser på SATS varje lördag så blir det naturligt för mig att följa med och få till min egen träning samtidigt, man har liksom inte så många andra alternativ 😉 Ibland kör vi lite tillsammans efter, och idag ska jag haka på hans nya träningsprogram ”Gymnastic Bodies”. Alltså kolla vad hans mål är att kunna göra haha! Jag har inte riktigt det där som mål, men magövningarna på vägen mot det där är riktigt vassa och bränner ordentligt. Ska visa sen!

IMG_6131 IMG_6139

Ser fram emot att svettas lite grann nu. Vad tränar ni idag? 🙂

XX Amelie

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar