Annons
Annons/Leg day/


   
 

Idag på förmiddagen drog jag av ett snabbt benpass. Jag hade inte så mycket tid, men höll ett högt tempo och tycker ändå jag fick till ett bra pass. Detta körde jag efter 20 min uppvärmning.

20×3 bulgarian split squats

10×3 stiff deadlifts one leg

10 x 3 stiff deadlifts

SS slide to the sides

12 x 3 abductor

Våga ta tunga vikter tjejer! Jag får ibland höra att jag chockar när folk inser hur stark jag faktiskt är. Att jag lyfter tyngre än många killar. När jag kör såhär få övningar, så ser jag verkligen till att lassa på allt jag kan.

Efter passet mötte jag upp Julia och drog till lite presskontor. Det är nämligen pressvecka i Stockholm. Men mer om det sen, nu ska jag träffa Sofie!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar