Annons
AnnonsLÄSKANDE HÄLSOBOMB


Imorse när jag vaknade var jag kanonhungrig, trots att jag ätit ett kvällsmål precis innan jag gick och la mig. Det känns som kroppen suger åt sig all mat direkt här nere, och att man skulle kunna äta hur mycket som helst. Det tar liksom aldrig stopp haha!

Jag gick i alla fall upp och gjorde en rejäl frukost bestående av min älskade kvarg, lite vanlig fil, bär och flingor. Till detta hade jag också knäckemackor med smör och skinka, och några bitar vattenmelon! Sen gick jag och kröp ned i sängen och somnade om igen, haha.

Jag älskar verkligen vattenmelon såhär på sommaren. Finns det något mer läskande än några skivor färsk melon?

   
 

Det är en så bra grej av massa anledningar:
– Det finns studier som visar att vattenmelon lindrar ömma muskler. Detta för att den innehåller aminosyror. Tänk, det vi betalar dyyra pengar för hos kosttillskottbolagen har vi tillgång till alldeles naturligt här.

– Bra för hjärtat och kan sänka blodtryck.

– Rik på A- och C – vitamin och även mängder av mineraler.

– Då vattenmelon består av hela 90% vatten så innehåller den även väldigt lite kalorier, för den som bryr sig om sådant.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar