Annons
AnnonsLäkarbesök


Hoppas er helg har varit jättefin <3

Jag började morgonen med väldigt lugn morgoncardio på crosstrainern, man vill inte bryta en mysig rutin. Medan jag som vanligt stod och betade av mailen gick ett av bidragen från helgens omgång av Melodifestivalen på repeat i lurarna. Haha! Riktigt otippat för att vara mig. Antar att majoriteten av mina läsare inte satt hemma och kollade Mellon i lördags hehe.. 

Men jag kan meddela att när jag först hörde Frans med låten ”I’m sorry” totalsågade jag låten och framförallt honom, bristen på utstrålning och hela framträdandet. Men helt plötsligt nynnar jag mer än gärna med i låten, som är riktigt mysig. Och hur mycket vill man bara inte krama om gullungen! 16 bast liksom, come to mama! 
   

    

Sport-BH: Sportamore, byxor: Stronger, träningshandskar: Stronger, skor: NIKE


   
Nog om Mellon, något de flesta av er som sagt antagligen skiter fullständigt i. Det finns en anledning till att jag satt hemma i lördags och inte var ute på skoj. Idag ska jag nämligen äntligen till läkaren. Jag har under vintern känt mig oerhört trött, seg och orkeslös. Något som eskalerat på sistone. Jag har tänkt att jag är utarbetad, något som inte vore helt otänkbart. Men när det till slut inte blir bättre oavsett hur mycket jag än sover och försöker vila, så känns det ändå värt att kolla upp. Det går dessutom ut fysiskt i musklerna, jag känner mig snurrig osv. Så idag ska blodprover tas.

Alla som känner mig vet om mitt extrema driv, att jag alltid har massvis med energi och när jag får en idé måste jag genomföra den nu (helst igår). Det finns liksom inget annat. 

Nu har jag lagt all kraft jag kan på jobb, energi till något i övrigt finns inte. Jag behöver tacka nej till massvis med roligt hela tiden, och så ska det inte vara. Jag sover hur mycket som helst, och är ändå aldrig utvilad. Jag misstänker att något inte står helt rätt till med något av mina värden. Alla symptom stämmer in på låga järnvärden, men vi får se vad läkaren säger.

Xx,
Amelie 

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar