Annons
AnnonsKvällsmellis


Hej på er!

Är ni kvar fortfarande? Hehe

Ikväll fixade jag mitt standardkvällis, något som passar precis lika bra till frukost (men då är det bra att lägga till ett eller ett par ägg, eller en god rågsmörgås med färgglada pålägg).

Det är extremt enkelt, går snabbt och smakar himmel! Det är helt enkelt naturell kvarg som jag toppar lite med vad jag känner för just den dagen (och vad som finns i skafferiet såklart). Använd fantasin! Hälsa blir både roligare och enklare om man vågar testa nytt!

bild1

Vanlig yoghurt kan jag uppleva att jag aldrig blir riktigt mätt på, utan jag skulle kunna äta ett helt paket utan att vara nöjd 😉 Och dessutom är fruktyoghurtar fulla av socker, och då är min lösning att ta naturell kvarg (fullt av protein, perfekt för dig som tränar!) och blanda ned Fun light för den söta smaken. Typisk sån där larvig fitnessgrej, men man får välja de delar man gillar och strunta i det som inte passar ens egen livsstil.

bild2

Sedan toppar du med nötter eller frön av olika slag. Till frukost kan det vara bra att toppa med lite havregryn, för att göra dagens första mål extra mättande.

bild3

Sedan massa goda bär såklart! Helst färska, tyvärr så är ju det väldigt dyrt såhär år här i Sverige 😉 Men köp hellre frysta bär i lösvikt, fräschare än de som ligger i påsar i kyldisken!

bild4

Sedan toppar jag med valfritt proteinpulver, just nu är favoriten Strawberry white chocolate från Fitnessguru – MUMS! Och voila så har du världens enklaste och godaste kvällsgottis, fullproppat av nyttigheter för kroppen!

bild5

Ett annat hett tips jag och min pojkvän brukar göra är att hälla upp turkisk yoghurt i glas och tillsätta färska bär och nötter. En av favoriterna när vi fixar helgbrunch hemma J Jag försöker ofta undvika tillsatser i min mat, och detta är dessutom ett toppensätt att få i sig nyttiga fetter. Men ofta blir det min kvarg och prottepulver med topping, det är ju så löjligt gott. Smakar ju dessert, till frukost!

Kram

Amelie

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar