Annons
AnnonsKRAMIG KVÄLL MED MÅNS ZELMERLÖW 


Igår var jag ju och spelade in musikvideo, det var Måns Zelmerlöws nya video och mitt jobb var helt enkelt att möta och kramas med honom. Ett helt okej jobb en måndagkväll sådär.. :}

Så jäkla regnig dag idag, första dagen på första officiella höstmånaden och det bara måste ösa ner liksom, haha! Vafan.. Vill vara positiv och peppig, men jag hade behövt mer sol. Jag önskar att jag kunde vara en såndär som älskade hösten. Krypa in i varma filtar, dricka té, kasta löv på varandra, typ sånt. Men nej, jag älskar ju sommaren! Får börja kika på nästa resa redan nu. 

Vilken är er favoritsäsong?
  
  
Två rätt luddiga behind the scenes från igår 😉

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar