Annons
AnnonsKompispass på gymmet


Hej fina ni!

Jag ska strax slå ihop datorn och krypa ned i soffan och kolla på något från SVT Play med min kille. Har ett mission för mig själv nu, att varva ned minst 30 minuter innan jag ska sova. Det innebär att stänga av mobil och dator, släcka ned och tända lite ljus. Helt enkelt för att hitta ett lugn innan det är dags för sänggående, och förhoppningsvis tack vare detta sova lite bättre. Jag har nämligen under en längre tid haft problem med sömnen, och har till och med fått sömntabletter för att få bukt med dem. Än mer stressande är det ju också att man vet hur viktig sömnen är hälsomässigt, bara det i sig gör ju att man inte kan somna haha. Jag ska i alla fall testa detta en period, jag får återkomma och berätta om det gett något resultat! 🙂

Idag sprang jag av en slump på min fina vän Hanna på gymmet. Passande nog hade hon också tänkt köra överkropp, och det blev ett kortare ryggpass tillsammans. Ibland gör det inget att köra lite kortare, idag jobbade jag mer med tekniken och att försöka hitta kontakt med rätt muskler. Minst lika viktigt, om inte viktigare – för att så småningom kunna ta tunga vikter.

Vi körde rodd av olika slag, både stående och sittande rodd. Jag hann innan det också köra en hel del latsdrag, både smala och breda. Och öva på mina chins såklart! Satan vad jag krigar på med dem. Kan ni göra några chins utan hjälp? Det är ett av mina mål!

 

IMG_6342 IMG_6351 IMG_6362

 

Jag arbetar med att få till skulderbladsaktivering i alla dragövningar. Som ni ser här, en massa bändande åt olika håll och testande av olika ställningar haha. En utmaning är också att hålla neutralt sänkta axlar, både i gymmet och i vardagen 😉 Så stanna ofta upp och känn att axlarna är sänkta.

Sov gott fina ni!

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar