Annons
AnnonsJag förtjänar en high five!


Wow! Det här är lite lycka för mig. Äntligen börjar jag känna mig starkare igen, efter en höst utan regelbunden träning såsom jag är van vid. Fan vad gött det känns, rent ut sagt. Det både känns och syns, att jag byggt muskler.

Nu ska jag bara hålla vid att äta bra. I några dagar nu har jag ätit sämre än vanligt, och jag känner direkt skillnad. Jag känner mig tröttare, svårare att komma till ro och sova bra, och inte minst på hur magen mår (!). Så nu blir det back on track. 
Eat according to your goals


   
 

Jag är bäst! Ja, man får faktiskt säga det ibland. Eller ganska ofta till och med. Ge sig själv en klapp på axeln. Jag sliter på gymmet, med jobb och försöker samtidigt vara en bra vän, syster och dotter. Jag förtjänar en high five för det! Och det gör ni också, massvis för high fives oavsett vilka ni är och vad för mål ni uppnår <3

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar