Annons
AnnonsIt’s Monday – don’t forget to be awesome


Hej finisar!

Så skönt att november börjar närma sig sitt slut. November är ju bara grå och regnig. Men så fort december kommer så blir allt mysigt igen! Jag längtar så mycket efter att tända massa ljus, göra julfint hemma och hänga upp julstjärnan i fönstret. I helgen tänkte vi även köpa glögg, och jag planerar lussebak på söndag! Som jag nämnde tidigare så ska jag försöka hitta ett riktigt bra recept på lussebullar. Glutenfria och så nyttiga som det är möjligt. Sånt man till och med kan äta till frukost med gott samvete 😉 (dvs utan för mycket tillsatser, och något som mättar och inte bara ger insulinet en chockhöjning såsom vanliga gör). Återkommer såklart med lösningen på de nyttiga lussebullarna så fort jag räknat ut det själv 😉

FullSizeRender (13)

FullSizeRender (14)

Idag tränade jag och en av mina bästisar Emmi rygg på gymmet. Vi var båda ganska sega, så vi jobbade mer med att hitta kontakt i ryggens olika muskler. Jag har under hösten satsat på att träna mycket överkropp. Jag har bland annat velat få fram mer konturer av ryggmusklerna. Därför kör jag mycket breda- och smala latsdrag, rodd både med stång och i maskin osv. Men det är alltid viktigt att träna jämnt kroppen igenom. På bilderna ovan kör jag rygglyft, en övning för att stärka upp svanken/nedre delen av ryggen. Korrekt ryggträning med god teknik är extra viktigt för oss som sitter mycket framför en dator exempelvis på kontoret.

Nu ska jag strax krypa till sängs, tidig dag imorgon igen då jag har en ny plåtning jag ansvarar för. Så vi hörs imorgon!

XX

Amelie

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar