Annons
AnnonsINTERVJU HOS SPORTAMORE


Hej finisar!

Jag får så enormt mycket frågor från folk om övningar. Speciellt rump- och magövningar. Och ja, well, snygga rumpor gillar man ju.. Och vältränade magar. Så därför tipsar jag här om mina favoritövningar för dessa muskelgrupper!

   
 

Goblet squats: 

Dels är det såklart squats. Squats av alla de former är bra, och det finns ju en del. Front squats, back squats, over head squats.. Goblet squats är kanon när du börjar köra benböj. 

Kör 10 x 4

   
 
Bulgariska utfall:

Wow vad den här tar bra i rumpan! Vill man få asset att slå i taket så är det denna som gäller.

Kör 10/ben x 4

   
 

Sidoplanka med höftlyft:

Här kommer du åt musklerna på sidorna på magen, något som kan vara kanonbra komplement till vanliga situps.

Kör 10/sida x 3


Det är bästa Sportamore som har intervjuat mig om mina favoritövningar, för att läsa mer om varför jag gillar just dessa så mycket och hur du bäst utför dem klickar du här!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar