Annons
AnnonsIkväll firar vi mig!


Åhhh jag är så peppad! Ikväll ska jag samla ALLA mina bästa kompisar på en stor middag för att fira min födelsedag (2 veckor för sent hehe). Ska bli helt fantastiskt att få samla så mycket människor som jag tycker så mycket om på samma ställe. Så mycket grym energi i samma rum. De senaste åren har jag verkligen sorterat bort människor i mitt liv som inte endast tillför och förgyller mitt liv med positivitet. Man måste våga göra det.
Och på mig ska jag ha en riktig prinsessklänning, som sig bör. Ihhh älskar att fira min födelsedag!

   

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar