Annons
AnnonsIdag händer det!


Idag händer det, äntligen! Jag flyttar! Ett halvår efter att jag och min dåvarande pojkvän gjorde slut och jag flyttade hem till mina föräldrar, kan jag nu ÄNTLIGEN flytta till den lägenhet jag köpte tidigare i höstas.

Ni förstår inte den lättnaden. Nu kan jag börja om med mitt liv, mitt vuxenliv. Det är ju trots allt lätt att bli som en tonåring igen när man bor hemma 😉

Let’s go!

  

  


  
    

Lite bilder från när jag och Anna tränade tidigare i veckan. Bra pass!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar