Annons
Annons”IDAG SKA JAG FOKUSERA PÅ ATT VARA DEN ABSOLUT BÄSTA VERSIONEN AV MIG SJÄLV”


Jag intervjuades av Nyheter24 kring unga tjejers självkänsla, hur man kan peppa sig en dålig dag och känna att man duger. Att inspirera er till att må bättre och unga kvinnor att våga ta för sig mer i ett ganska hårt klimat är ju något jag verkligen brinner för och jobbar för varje dag.

Tre peppande meningar alla borde säga till sig själv varje morgon?

– DU är huvudrollen i ditt liv och ingen annan. Gör ditt liv till den absolut bästa showen du kan! I dag ska jag fokusera på att vara den absolut bästa versionen av just mig. Always wear your invisible crown!

Dina bästa knep för att ha en bra dag?

– Ge minst två komplimanger till folk per dag, gärna fler. Det kan vara till en kollega, en vän eller någon helt okänd. Och inte bara om utseendemässiga attribut. Genom att peppa andra och sprida god energi blir även jag själv gladare och starkare i mig själv.

   

  

Här kan du läsa hela artikeln!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar