Annons
AnnonsI år är mitt år


Woow vilken rolig vecka! Så sjukt myhet kul som händer just nu, folk med olika projekt som drar i en från både höger och vänster. Så roligt! Speciellt för mig som alltid vill ha händerna fulla med roligheter.

Nu har jag haft ett sjukt kul lunchmöte, och snart ska jag vara gäst i en podcast och prata om mina business och annat jag brinner för.

2016 är så mitt år!!

Xx,

Amelie 

PS. Heja Sverige ikväll!TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar