Annons
AnnonsHunkemöller-event i MoS


Igår var jag och 13 andra brudar bjudna till ett event som Hunkemöller höll i sin butik ute i Mall Of Scandinavia. Det var så trevligt, först mingel, skitsnack med massa härliga tjejer man träffar alltför sällan, goda matiga snittar och så fick vi spana in den fina butiken. Det är inte för inte som Hunkemöller kallas Tysklands Victoria’s Secret, det var verkligen den känslan man fick när man gick in där!

Sedan fick vi börja välja ut bland de härliga underklädesseten! Vi var i himmelriket allihop, haha! Jag gillar verkligen event där man får göra något, en happening av något slag. Här fick vi proffshjälp att prova ut de perfekta underkläderna, och jag fick för typ första gången reda på min BH-storlek! Sånt tar jag mig aldrig tid att gå och få hjälp att ta reda på annars. Det är så himla många kvinnor som går runt med för små/stora BH-kupor, gå och få hjälp av någon som kan måtten istället!

Jag valde ut ett fantastiskt smaragdgrönt set som jag tänkte att ni ska få se lite senare 😉

   
    
 
 

Jag och fina Annica är glada för snart ska vi få sätta igång och pröva underkläder!

  
   
 

Jag och bästis  

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar