Annons
AnnonsHELGMYS DELUXE


Så skön helg, mer helg åt folket haha! Även om jag älskar mitt jobb så är det ju något speciellt med att vara ledig och få spendera tid med de man tycker bäst om.

Igår var vi på middag hos mina föräldrar. När man kommer hem till sina föräldrar kan man ju verkligen lita på att bli feedad med grymt god mat, haha. Kvällen till ära serverades nässelsoppa till förrätt, och kalvstek till varmrätt. Till det lite gott vin, och kvällen var fulländad. Det är ju för härligt, god, vällagad mat tillsammans med folk man älskar. Usch för dieter, tänk att inte kunna få njuta av sådana stunder. Tacka vet jag att äta ordentligt och träna hårt :} Håller ni inte med?

Den här helgen har träningen mest bestått av cardio. Kroppen har känts lite trött, så jag valde att vila från styrketräningen. Men nu har jag rivit av lite axelövningar. Och träffat bästa Hanna. Som jag har saknat henne <3

 

Imorse såg min morgon ut såhär. Det finns nog ingenting som slår långa mornar på balkongen. Att spana in träningsmode  i tidningar och bara suga in all inspiration man bara kan.

Har ni testat St Tropez BUS-produkter förresten? Jag kände mig så sjukt blek att jag bara var tvungen att beställa hem dem. Det här är första brun utan sol-produkterna jag har testat som inte luktar illa! Dröm! Jag gillar också att den kräm som är gjord specifikt för ansiktet inte täpper till porerna. Grymt bra för mig som haft lite småproblem med några utslag senaste tiden. Ingen aning vad de kommer ifrån, stress kanske. Men lite Aloe Vera-kräm och att låta ansiktet vila från smink och så var saken löst!

Så fort vårens första bleka strålar kommer känner jag mig genomskinlig, det är samma sak varje år. De är ju helt skoningslösa haha. Så en riktigt bra Brun utan sol blir väldigt användbart ett tag framöver. Dessa blir det mycket av nu ett tag!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar