Annons
AnnonsHELGFRUKOST MED STORT H


Såhär på lördagen så vill jag tipsa om min favoritfrukost på helgen! Frukoststunden för mig är helig, och om jag har lite extra tid pillar jag gärna ihop något extra gott. Till exempel som bananpannkakor!

   


Proteinpannkakor är ju annars en favorit, men bananpannkakor känns mer naturligt och utan några som helst tillsatser. Bara naturligt göttigt.

Så ta 2-3 ägg och mosa en banan, blanda runt och stek sedan. Det behöver inte vara svårare än så! Servera med färsk frukt (kiwi! melon!) eller om du känner för att unna dig lite extra kanske lite sylt (helst hemmagjord!).

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar