Annons
AnnonsHard Work Work


På torsdagkvällar coachar jag ett företag inför loppet Tough Viking. Det är ju ett ganska extremt lopp, så de har tagit hjälp av mig för att kunna ta sig igenom loppet på bästa sätt.

Vi har otroligt roliga träningar tillsammans. Undra om de också tycker det, eller om det bara är jag som gillar att skrika på dem 😉 De sköter sig grymt bra iaf, såhär såg det ut efter avslutat pass igår. Haha!

Snart ska jag åka och fixa mina fransar. Jag är ju en ganska grabbig tjej, till skillnad mot vad många nog tror. Orkar sällan fixa med skönhetsbehandlingar, har alltid charmiga valkar i händerna och skivade naglar. Men ibland får man styra upp sig.

Hoppas ni får en fin fredag <33

   
 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar