Annons
AnnonsGrymt erbjudande på årskort!


Hörrni!

Grymmaste grejen. Jag får mycket frågor om mitt PT-jobb och var jag tar emot mina klienter. På gymmet där jag håller till (Planet Fitness) har vi nu ett grymt erbjudande!

Vi erbjuder just ny hela 25% rabatt på våra årskort! Det är ju sjukt mycket ju. Så alla ni som funderat på att komma igång med träningen och bor i Stockholmsområdet, passa på nu! Så får ni ett stort gym med allt ni kan tänka er. Och så får ni chans att träffa mig superofta också 😉

Maila mig på info@fitbyammie.com om ni tycker det här låter lika kul som det är!

 

facebook_2

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar