Annons
AnnonsGOD JUL ALLA MINA FINA


GOD JUL FINA NI!

Jag ville bara kika in här och önska er en fantastisk julafton. Unna er massa gott, krama lite extra på varandra och skäm bort de ni tycker om :} Det ska jag göra, nu åker jag och min pojkvän hem till mina föräldrar för Kalle Anka, julbord och till sist …. julklappsutdelning! Jag längtar så mycket efter att få ge min älskling hans fina presenter :}

IMG_6741 IMG_6743

 

Kolla vad vi gick förbi igår, ett konditori på Odengatan som hade det finaste pepparkakshuset jag sett i fönstret. Stod tryckt mot rutan som ett litet barn, haha. Men så mycket att se ju!

 

FullSizeRender (3)

 

Stor kram till er alla fina!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar