Annons
AnnonsGod jul! <3


Godmorgon julafton!

Jag har alltid älskat julafton, i år känner jag mig lite mer likgiltig. Jag tänker rätt mycket på de som sitter ensamma. Även fast det hos många är självvalt. 

Aja, jag ska inte låta bitter haha. Det är på många sätt en fantastisk dag, de senaste dagarna tycker jag att jag märkt att människor på olika sätt är väldigt glada, snälla och mysiga var man än kommer. I alla butiker, på stan, överallt. Tänk om vi kunde bete oss så mot varandra alla dagar under året, inte bara i juletider <3

Nu på morgonen myser jag runt i de här fina seten med min kaffe. En bättre julklapp att börja dagen med kan man väl säga 😉 Snart bär det av till mor och far på jullunch, och sen är det väl att äta oavbrutet resten av fagen, haha!

Unna er nu av den goda julmaten, men försök välja de lite mer hälsosamma alternativen på julbordet. Jag pratar om den fisk många serverar (gravlax! hur gott är inte det), julsallader och annat mumsigt.

Jag tror inte supermånga läser bloggar idag, men jag har iaf tidsinställt ett inlägg till er lite senare 😉

God jul de finaste läsarna i hela världen!

   
   

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar