Annons
AnnonsGÅRDAGSKVÄLLEN: CHIC-OFFEN


Nämen vilken kväll igår! Så fantastiskt att träffa er på CHIC-offen. Så mycket härliga, coola kvinnor i ett och samma rum. Näst intill dansade hem genom stan med ett stort leende på läpparna. Och så roligt att få träffa alla på redaktionen, tänk vilka häftiga bloggkollegor jag har!

Såklart Charlotta, superhärlig och så naturlig och charmig på scen. Den kvinnan är verkligen en sann förebild, en sann karriärskvinna men ändå så varm, ödmjuk och rolig. Känner igen mig i mycket hon beskriver om att vara en högpresterande ung tjej som arbetar hårt och vissa gånger kanske pressar sig för hårt. Under de tre timmarnas inspirationskväll fick vi massa pepp om hur vi kan CHIC-ifiera våra liv (hehe kom på det nu). Susanne Histrup, vår modebloggare, berättade om hur hon mixmatchar olika mönster. Jag klär mig ju redan i mycket färg, men blev sugen på att ytterligare utöka den delen av min garderob! Lisen Sundberg, CHICs skönhetsredaktör, inspirerade mig verkligen att ta hand om min hud och hår lite extra – speciellt nu mot sommaren.

FullSizeRender (8)

Och sen var det jag då. Ledsen för suddig bild, men här står jag och pratar om min största passion. Så roligt med all positiv respons jag fick, att ni vågade räcka upp handen, ställa frågor och framförallt alla som kom fram efteråt. WOW! Blir helt varm i lilla hjärtat. Vill göra mycket mer sånt här! :}

Att ni tackade mig för pepp, att ni gick hem med ny motivation att ta hand bättre om er själva, ta tag i kost och träning och att styra upp sömnen. Det betyder allt.

IMG_1566 FullSizeRender (10)

Jag måste ju såklart också visa mina helt fantastiska kläder från Casall. Vilken outfit va! Från vårkollektionen 2015 <3

DSC_1838 DSC_1837 DSC_1824

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar