Annons
AnnonsFrukosttips!


Åhh nu kommer det vara några dagar då ni helt får klara er utan mig :{ Hela CHICs site ska nämligen göras om, så vi kan inte blogga på flera dagar.

Abstinens!! Men under tiden ska jag ladda upp med massvis med bildmaterial och härliga inlägg för er att gotta er i så fort vi är tillbaka på banan igen. 

Så länge vill jag visa (en del) av min favvofrukost just nu. Äter såklart inte bara det här, utan kompletterar med kvarg, musli och massa kaffe. Men ägg ger mig härligt med protein, och avocado ger mig jättebra fetter. Men en halv räcker, den innehåller förhållandevis mycket kalorier och mättar mäktigt bra!

Jag har tidsinställt något inlägg till åt er så titta in snart igen 😉

Xx,

Amelie 

   
 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar