Annons
Annons//Friendship//


Mina vänner är så viktiga för mig. Jag blir sällan privat här, men något jag tänkt på mycket på senaste är hur viktigt det är att omge sig med bra människor. Och good energy. Mina nära vänner idag är färre än förr, men valda med omsorg tro mig. De är mina vapendragare, och vi watch each other’s back. Jag brukar säga att ens vänner är den familj vi väljer. Förstår ni då hur viktiga de är?

För mig är lojalitet extremt viktigt. Jag har blivit huggen i ryggen alldeles för många gånger för att fortsätta omge mig med folk jag inte kan lita på till 200%. Tjejerna jag har nära idag är inte intresserade av att tävla med varandra, och glädjs snarare åt varandra än att bli avundsjuka. Alla är starka unga kvinnor, med egna karriärer och enorma hjärtan.

Och nästan viktigast; broes before hoes. Jag skulle välja mina vänner före killar alla dagar i veckan. Och de skulle släppa allt för mig, alltid.

Nu har jag kickat igång den här måndagen på bästa sätt med ett snabbt träningspass på gymmet, och nu ska jag till bästa Soile på salong Forflex. Ska berätta mer om det besöket sen.

Xxx 

Amelie

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar