Annons
AnnonsFriday night in my sofa


Äntligen fredag och HELG! Vissa helger är verkligen mer efterlängtade än andra.

Dock blir det mycket jobb i helgen med alla roliga projekt som är på gång, men det är ändå en härlig helg-feeling. Apropå projekt, så roligt att det blev så positiv respons på träningsresan!! Se till att boka (för att läsa mer och boka HÄR!) asap om ni vill med.

Har ni några frågor, eller är sugna på att höra mer, så är ni varmt välkomna att maila mig på info@fitbyammie.com.


Ikväll blir en väldigt lugn kväll, jag har suttit hos frisören under eftermiddagen och känner mig grymt snygg just nu (sådär som man gör när man precis kommer från frissan), nu ska jag hem och köpa med mig något gott att äta och slänga mig i soffan. Drömmig fredagkväll! Mvh pensionären, hehe. Imorgonbitti möter jag Sofie på gymmet för ett ”riktigt grispass” (wow, är rädd redan nu – hon och jag i par på gymmet slutar med sjuka krig). Och sen är det fullt ös medvetslös resten av helgen, så lika bra att ladda upp ikväll.

Hoppas ni har en fin fredagkväll <3

Xx,

Amelie 

   
   

Skor & tights – Adidas

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar