Annons
AnnonsFredagsmiddag


Efter träningen igårkväll mötte jag upp min pojkvän i mataffären för att handla middag och se fram emot en lugn kväll, precis vad jag alltid längtar efter på fredagarna nowadays haha. I mataffären hittade han en ny spännande grej, blomkålsris! Såklart behövde vi testa.

FullSizeRender (10)

 

Tro det eller ej, men det var en riktig succé! Det enda man behöver göra var att koka det i 2-3 minuter. Supergott, smälte nästan i munnen på något konstigt sätt och lågt på kolhydrater. Mums! Såklart kan man göra detta själv, det är ju bara att finhacka blomkål riktigt ordentligt. Men det här var klockrent när vi var jättetrötta och lite lata den här fredagen haha.

 

FullSizeRender (9)

Vi lagade en jättegod middag med kyckling full med fetaost, chiliflakes ovanpå och en god sallad. Till det några glas rött. En perfekt fredagsmiddag!

Förresten, min pojkvän (mycket om min pojkvän här märker jag, fortfarande känslan av att vara nykär, så kommer det nog alltid vara, och pratar helst med eller om honom haha..) arbetar ju som Personlig tränare och har gjort det i en massa år. Han är den jag vet som har absolut bäst koll på träning. Tanken är att han ska få skriva gästinlägg, eller svara på era frågor här ibland. Vad tror ni om det? Kanon att få proffstips, så utnyttja nu den chansen! 😉

Xx,

Amelie

 

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar