Annons
AnnonsFredagslyx!


Nuu startar vi helgen! Har längtat. Jag började dagen med jobb, sedan ett PT-pass (yes, även PTs har nytta av att köra med en annan PT ibland) och sen åkte jag och Li till bästa Tom på Dorian beauty och blev ompysslade. Sån fredagslyx!

Jag gjorde en kemisk peeling och en ”vitaminboost”. Kommer visa bilder på resultatet senare, nu är jag fortfarande lite röd. I mörkret och kylan just nu känns verkligen vitaminboosten som en alldeles klockren behandling. Bara ordet beskriver ju att vi får det vi behöver som mest just nu. Det är helt enkelt att man med små stickhål sprutar in mängder med olika vitaminer och antioxidanter. Jag har ALDRIG haft problem med min hud, men nu har jag pga stress, kyla osv fått lite utslag kring munnen. Tom berättade att det här är det absolut bästa du kan göra för sådana, och många andra hudproblem.

Nu ska jag mysa hemma, ikväll ska jag rensa i min lägenhet, äta en god middag och kolla på Skavlan. Haha, riktig pensionärsvarning. Imorgon ska jag hänga med Li, det är också lyx – att få hänga med sin bästis en hel dag.

Xx,

Amelie 

  

PS: följ Dorian beauty på instagram

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar