Annons
AnnonsFÖRMIDDAG I SOLEN


Hej!

Just nu sitter jag ute i solen och äter på mitt absoluta favoritmellanmål just nu. Det är inte alltid jag äter något mellan frukost och lunch, men idag behövdes det då jag jobbar extremt intensivt på gymmet nu under förmiddagen. Massa massa klienter som ska få köra sina svettiga och härliga pass!

  
Men det är en rolig dag! Och solen skiner. Jag ska få lite mer härliga att svettas riktigt ordentligt, och sedan blir det en hel del jobb hemma framför datorn. Ikväll ska jag äntligen få testa Köttbaren! Varit nyfiken på den så länge nu. Det är Spalt PR och det kanadensiska märket Nobis som bjuder in för att låta oss spana in höstens kollektion. Det behövs lite fashion även för mig ibland, som ju annars bara går i träningskläder haha!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar