Annons
AnnonsFJÄRDE SÖNDAGEN I ADVENT


Godmorgon finisar!

Hur mår ni såhär dan före dan före dopparedan? Har ni köpt alla julklappar? :} Jag har lite kvar, men som jag nämnt förut så blir det inte så många julklappar i år – utan jag lägger ned energi och kärlek på de få jag köper. Jag är nyfiken, vad köper ni till er pappa och pojkvän? De är alltid svårast tycker jag, haha. Vad har ni hittat på för bra?

IMG_6641

 

Igår hade vi en kanonmysig fjärde advent. Jag och min pojkvän tog bilen ut till Hellasgården utanför Stockholm, tog en liten promenad mitt i den soliga vinterdagen och åt sedan lunch där ute. Jag fick en riktig julkänsla, inne i restaurangen kändes det som att man satt mitt i en fjällstuga. Sedan åkte vi hem till mina föräldrar för julbak, jag är barnsligt förtjust i sådant! Det blev chokladfudge, pepparkakor, knäck.. Inte så nyttigt som jag skulle fixa ihop hemma kanske, men på julen behöver inte allt vara så nyttigt 😉 Här ser ni några pepparkakor jag gjorde :} Lagar ni eget julgodis, eller köper ni färdigt? Kan ni inte ge mig era favoritrecept? Sedan åkte vi hem och jag drog ihop en enkel middag innan jag slängde mig i soffan. Det blev en wok på lövbiff, wokgrönsaker, Fitnessgurus nudlar, krossade tomater, lite soya och massa kryddor. Mums!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Amelie Håkansson brinner för träning och hälsa och kommer hjälpa CHICs läsare på vägen mot ett starkt och energifyllt liv. Här är det inga måsten eller någon ångest, bara endorfiner och glädje. Amelie är licensierad PT och kostrådgivare och är alltid på språng. Hon var tidigare en riktig partytjej, men bytte ut sina glittriga små partyfodral mot en garderob full av färgglada träningskläder och sneakers att springa mil i.ArkivAnnons
Annons

Laddar